Sos Śmietanowo-Czosnkowo-Estragonowy
Czosnek-estragon krem sos może być tylko sos szukasz. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 605 kalorii. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka estragonu, soli i pieprzu, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Stek z polędwicy z kwaśną śmietaną Estragonowo-czosnkową, Kurczak W Sosie Śmietanowym Estragonowym, oraz Kurczak w sosie śmietanowym estragonowym.
Instrukcje
Margarynę roztopić w dużym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać czosnek, cebula, i estragon; gotować, aż cebula zmięknie, o 5 protokół.
Dodaj białe wino i gotuj przez 5 minut.
Wlać pół na pół i parmezan; zwiększyć ogień do średniej wysokości i doprowadzić do duszenia.
Mąkę wlać do wody, rozpuszczając wszelkie grudki. Gdy sos się zagotuje, mieszamy mieszaninę mąki, aby zagęścić do pożądanej konsystencji. Doprawić do smaku solą i pieprzem.