Sos Śmietanowo-Czosnkowo-Estragonowy

Sos Śmietanowo-Czosnkowo-Estragonowy
Czosnek-estragon krem sos może być tylko sos szukasz. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 605 kalorii. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka estragonu, soli i pieprzu, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Stek z polędwicy z kwaśną śmietaną Estragonowo-czosnkową, Kurczak W Sosie Śmietanowym Estragonowym, oraz Kurczak w sosie śmietanowym estragonowym.

Instrukcje

1
Margarynę roztopić w dużym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać czosnek, cebula, i estragon; gotować, aż cebula zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
EstragonEstragon
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj białe wino i gotuj przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino BiałeWino Białe
3
Wlać pół na pół i parmezan; zwiększyć ogień do średniej wysokości i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Pół Na PółPół Na Pół
4
Mąkę wlać do wody, rozpuszczając wszelkie grudki. Gdy sos się zagotuje, mieszamy mieszaninę mąki, aby zagęścić do pożądanej konsystencji. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawSos
Magazyn