Sos Śmietankowy Parmezan

Sos Śmietankowy Parmezan
Parmezan krem sos może być tylko sos szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pieprz, parmezan, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Kurczak W Sosie Śmietanowym Parmezan, Kurczak z parmezanem w sosie śmietanowym, oraz Stek z czosnkowym sosem śmietanowym parmezanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w 3-qt. rondel na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ubić w mące; gotować, ubijając stale, 1 minuta. Stopniowo ubijaj mleko. Doprowadzić do wrzenia i gotować, stale ubijając, 1 do 2 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Ubić parmezanem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn