Sos Z Czerwonej Papryki
Czerwony sos paprykowy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury SOS. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 5 i kosztuje 27 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, pieprz, sherry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Wapno-biały pieprz przegrzebki z sosem paprykowym, Wegańska pieczona czerwona papryka sos / łatwy domowy sos do makaronu s, oraz Pieczony SOS Paprykowy.
Instrukcje
Paprykę umieścić na blasze do pieczenia wyłożonej folią aluminiową.
Piec w temperaturze 450 przez 15 minut lub do momentu, aż pieprz zostanie zmiażdżony, obracając raz.
Umieść pieprz w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; zamknij i odstaw 10 minut, aby rozluźnić skórę. Paprykę obrać; nasiona wyrzucić.
Pieprz i 1/4 szklanki majonezu proces w robocie kuchennym, aż będzie gładka. Wymieszać w pozostałej 1/4 szklanki majonezu, sherry i pozostałych składników. Wyluzuj.