Sos: Wiśniowy Sos Barbecue

Sos: Wiśniowy Sos Barbecue
Przepis z sosem: Wiśniowy sos Barbecue może zaspokoić Amerykański głód w ok. 45 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje 87 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 171 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę, masło, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób naprawdę lubi ten sos. 450 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sos: Sos Barbecue W Stylu Memphis, Sos: Sos Barbecue W Stylu Kansas City, oraz Grillowane sosy z kurczaka z marynowaną czerwoną cebulą i pikantną brązową musztardą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Dodaj sos pomidorowy, wiśnie, brązowy cukier, sok pomarańczowy, melasę, ocet jabłkowy, ancho chili w proszku, musztardę, sól, biały pieprz i cayenne i wymieszaj, aby połączyć. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 30 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Przełożyć sos do słoika blendera i zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Ostudzić do temperatury pokojowej, przenieść do słoika i przechowywać w lodówce do miesiąca.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn