Sos Wiśniowy
Sos wiśniowy to bezglutenowe i bezmleczne SOS. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 823 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.49 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz wino, butelkowane wiśnie* plus 1/2 szklanki syropu, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasto Migdałowe Z Sosem Wiśniowym, Klopsiki jagnięce w sosie kwaśno-wiśniowym, oraz Klopsiki Kofta w sosie słodko-wiśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać syrop do 1-ćwiartkowego ciężkiego rondla, odstawiając wiśnie.
Ubić cukier, wino i skrobię kukurydzianą do syropu wiśniowego, aż będzie gładka, a następnie doprowadzić do wrzenia na umiarkowanym ogniu, stale ubijając i gotować, aż lekko zgęstnieje, około 1 minuty.
Zdjąć z ognia, następnie wymieszać z ekstraktem migdałowym i wiśniami i ostudzić.
* Dostępne w sklepach specjalistycznych.
Sos można przygotować 4 dni wcześniej i schłodzić, przykryć.