SOS Wegetariański

SOS Wegetariański
SOS wegetariański może być tylko sos, którego szukasz. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 131 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. 1269 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz mielony pieprz, mąkę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj SOS Wegetariański, Wegetariański sos z czerwonego wina, oraz Pyszny Wegetariański SOS dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podsmażyć cebulę i czosnek, aż miękkie i przezroczyste, o 5 protokół. Wymieszaj mąkę, drożdże odżywcze i sos sojowy, aby utworzyć gładką pastę. Stopniowo ubijaj bulion. Doprawić szałwią, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, stale mieszając, przez 8 do 10 minut, lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drożdże OdżywczeDrożdże Odżywcze
Sos SojowySos Sojowy
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn