SOS Wegetariański
SOS wegetariański może być tylko sos, którego szukasz. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 131 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. 1269 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz mielony pieprz, mąkę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj SOS Wegetariański, Wegetariański sos z czerwonego wina, oraz Pyszny Wegetariański SOS dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę i czosnek, aż miękkie i przezroczyste, o 5 protokół. Wymieszaj mąkę, drożdże odżywcze i sos sojowy, aby utworzyć gładką pastę. Stopniowo ubijaj bulion. Doprawić szałwią, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, stale mieszając, przez 8 do 10 minut, lub aż zgęstnieje.