Sos Trzech Mięs

Sos Trzech Mięs
Jeśli masz około 2 godzin i 40 minut do spędzenia w kuchni, sos z trzech mięs może być znakomitym , bezglutenowym, bezmlecznym, paleolitycznym i pierwotnym przepisem do wypróbowania. Z tego przepisu składa się 18 porcji zawierających 339 kalorii , 30 g białka i 20 g tłuszczu każda. Za 2,0 USD za porcję , ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako sos. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i kup łagodne linki do kiełbasek, sos pomidorowy, pietruszkę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 51% . Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Najlepszy sos mięsny. EVER , Sos Mięsny i Najlepszy Sos Mięsny .

Instrukcje

1
W dużym holenderskim piekarniku lub w kotle do zupy zasmażka wołowa, wieprzowa i kiełbasa na oleju; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Pieprzu2 łyżeczki Pieprzu
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Pieczeń Wieprzowa Bez Kości, Oczyszczona I Pokrojona W 1-calową KostkęPieczeń Wieprzowa Bez Kości, Oczyszczona I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1-funtowe Linki Do Kiełbasy Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1-calowe Plasterki1-funtowe Linki Do Kiełbasy Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1-calowe Plasterki
Łagodne Włoskie łączniki Do Kiełbas Johnsonville®, Pokrojone W 1-calowe PlasterkiŁagodne Włoskie łączniki Do Kiełbas Johnsonville®, Pokrojone W 1-calowe Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodaj cebulę; gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać sos i pastę pomidorową, wodę, natkę pietruszki, oregano, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 2-1/2 do 3 godzin lub do momentu, aż wołowina i wieprzowina będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4
Dla 4-6 osób podawaj 4 szklanki sosu mięsnego na 1 funt ugotowanego i odsączonego spaghetti. Pozostały sos przechowuj w lodówce lub zamroź (można go zamrozić do 3 miesięcy).
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia18
Magazyn