Sos słodko-pikantny
Słodki i pikantny sos może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz worcestershire, cebula, catsup, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 18%. Spróbuj Sos Barbecue Sweet 'N' Tangy, Słodki i pikantny sos Barbecue, oraz Słodki I Pikantny Domowy Sos Bbq dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 1 1/2 - do 2-Quart patelni, połączyć 3/4 szklanki catsup, 6 łyżki bulionu wołowego lub wody, 6 łyżki Worcestershire, 1/4 szklanki soku z cytryny, 3 łyżki mocno zapakowane brązowy cukier, 1/4 szklanki posiekanej cebuli, i 1 łyżeczka gorącego sosu.
Dusić, aż zmniejszy się do 1 1/2 szklanki, o 10 protokół.
Dodaj więcej gorącego sosu do smaku.
Podawać na ciepło lub chłodno. W przypadku wyprzedzania schłodzić szczelnie do 2 tygodni.