Sos: Słodki Ogórek Relish

Sos: Słodki Ogórek Relish
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sos: słodki ogórek Relish może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Mieszanka cebuli, ocet jabłkowy, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 98 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tajskie placki rybne ze słodkim sosem Chilli i ogórkiem, Sos: Słodki Chutney Z Mango, oraz Rozkoszuj się latem: słodka i pikantna kukurydziana Rozkosz.

Instrukcje

1
Ogórki zetrzeć na tarce w maszynce kuchennej. Przełącz na stalowe ostrze i pulsuj, aż ogórek zostanie drobno posiekany. Powtórzyć z cebulą i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
W średniej misce umieścić posiekane ogórki, cebulę i paprykę i wymieszać z solą. Przykryć i odstawić na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wlać mieszankę warzywną do drobnego Sitka siatkowego. Spłukać pod zimną wodą i odcedzić, naciskając warzywa na bok Sitka za pomocą gumowej szpatułki, aby usunąć jak najwięcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
W średnim rondlu, doprowadzić ocet, cukier, gorczyca i nasiona selera do wrzenia na średnim ogniu, mieszając do rozpuszczenia do cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Nasiona SeleraNasiona Selera
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Dodać mieszankę warzywną, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
6
Ostudzić do temperatury pokojowej, przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce .
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn