Sos: Słodki Ogórek Relish
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sos: słodki ogórek Relish może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Mieszanka cebuli, ocet jabłkowy, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 98 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tajskie placki rybne ze słodkim sosem Chilli i ogórkiem, Sos: Słodki Chutney Z Mango, oraz Rozkoszuj się latem: słodka i pikantna kukurydziana Rozkosz.
Instrukcje
Ogórki zetrzeć na tarce w maszynce kuchennej. Przełącz na stalowe ostrze i pulsuj, aż ogórek zostanie drobno posiekany. Powtórzyć z cebulą i papryką.
W średniej misce umieścić posiekane ogórki, cebulę i paprykę i wymieszać z solą. Przykryć i odstawić na noc.
Wlać mieszankę warzywną do drobnego Sitka siatkowego. Spłukać pod zimną wodą i odcedzić, naciskając warzywa na bok Sitka za pomocą gumowej szpatułki, aby usunąć jak najwięcej wody.
W średnim rondlu, doprowadzić ocet, cukier, gorczyca i nasiona selera do wrzenia na średnim ogniu, mieszając do rozpuszczenia do cukru.
Dodać mieszankę warzywną, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Ostudzić do temperatury pokojowej, przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce .