Sos Sałatkowy Do Spiżarni
Sos sałatkowy do spiżarni to bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis z 24 porcjami. Ten hor d ' oeuvre ma 63 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Za 73 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga cukru, podartej sałaty, soli i pieprzu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Spróbuj Sałatka z kurczaka z sosem jogurtowym Curry - Twoja spiżarnia lub Moja, nr 2-Część 1, 20 minutowa sałatka ze spiżarni, oraz Sałatka Panzanella W Stylu Spiżarni dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W blenderze połącz pierwsze osiem składników; przykryj i przetwarzaj, aż cukier się rozpuści.
Podawać na sałacie. Przechowywać w lodówce.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Sałatkę można łączyć z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, które można spróbować, jest Brick & Mortar Manchester Ridge Vineyard Chardonnay. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
![Cegła I Zaprawa Manchester Ridge Vineyard Chardonnay]()
Cegła I Zaprawa Manchester Ridge Vineyard Chardonnay