SOS Rémoulade Z Czerwonej Papryki

SOS Rémoulade Z Czerwonej Papryki
SOS Rémoulade z czerwonej papryki to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie SOS. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kaparów, chrzanu, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasta Z Tuńczykiem Z Czerwoną Papryką I Sosem Quick Remoulade, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Papryka proces i majonez w blenderze lub robocie kuchennym, aż gładkie, zatrzymując się zeskrobać w dół boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać pietruszkę i pozostałe składniki; proces do prawie gładkie. Chill 30 minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
3
Przygotowanie: 25 min., Chłód: 30 min.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawSos
Magazyn