SOS Rémoulade Z Czerwonej Papryki
SOS Rémoulade z czerwonej papryki to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie SOS. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kaparów, chrzanu, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasta Z Tuńczykiem Z Czerwoną Papryką I Sosem Quick Remoulade, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Papryka proces i majonez w blenderze lub robocie kuchennym, aż gładkie, zatrzymując się zeskrobać w dół boki.
Dodać pietruszkę i pozostałe składniki; proces do prawie gładkie. Chill 30 minutes.
Przygotowanie: 25 min., Chłód: 30 min.