SOS Romesco

SOS Romesco może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 32. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 36 kalorii. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów europejskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Mieszanka soli, octu winnego, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Grillowana zielona cebula i szparagi z Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), SOS Romesco-Hiszpański sos z czerwonej papryki i orzechów laskowych (lub migdałów) - Wegetariański, wegański i bezglutenowy, oraz SOS Romesco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 15 minut lub do poczernienia.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić 15 minut; obrać.
Połącz paprykę, migdały i kolejne 6 składników (migdały przez czosnek) w robocie kuchennym; proces aż do zmielenia.
Dodać olej i ocet; proces do gładkiej.