SOS Puttanesca
SOS Puttanesca to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie SOS. Ten przepis służy 9. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, pastę pomidorową, oliwki kalamatan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to SOS Puttanesca, SOS Puttanesca, oraz SOS Puttanesca.
Instrukcje
W dużym rondlu rozgrzej olej.
Dodać czosnek, anchois i pokruszony czerwony pieprz i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 5 protokół.
Dodaj pastę pomidorową i gotuj, mieszając, przez 1 minutę.
Dodaj pomidory z puszki z sokami. Wymieszać z cukrem, bazylią, oliwkami i kaparami. Doprawić solą i pieprzem i doprowadzić do wrzenia. Dusić sos na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje i zmniejsza się do 3 filiżanek, o 30 protokół. Doprawić ponownie solą i pieprzem. Wyrzucić gałązki bazylii i czosnku.