SOS portowo-żurawinowy z jałowcem

SOS portowo-żurawinowy z jałowcem
SOS portowo-żurawinowy z jałowcem wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, bezmleczny, lacto ovo wegetariański i wegański przepis służy 8 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka port, pack żurawina, jagody jałowca, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Spróbuj Żurawinowy SOS Portowy, SOS Portowo-Żurawinowy, oraz Żurawinowy SOS Portowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki wrzucić do garnka i doprowadzić do wrzenia, co jakiś czas mieszając. Gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, aż jagody zmiękną, ale nadal wyglądają na całe. Włóż do miski i pozostaw do ostygnięcia to naprawdę takie proste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn