SOS Portowo-Żurawinowy
Port-sos żurawinowy może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole sos przepis. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 124 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz żurawinę, sok pomarańczowy, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Żurawinowy SOS Portowy, SOS figowo-żurawinowy, oraz SOS Portowo-Żurawinowy.
Instrukcje
W średnim rondlu połączyć Porto ze skórką pomarańczową i sokiem pomarańczowym i doprowadzić do wrzenia.
Dodać żurawinę i cukier i dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż sos będzie jak dżem, o 25 protokół.
Przełożyć do miski i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Dodać do przodu: sos żurawinowy można przechowywać w lodówce do 2 tygodni.