SOS Portobello-Marsala
Need a SOS bezglutenowy, pierwotny i wegetariański? SOS Portobello-Marsala może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wina marsala, szalotki, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 14%. Spróbuj Polędwica Wołowa Z Mięsem Pieprzowym W Sosie Portobello-Marsala, Buitoni Chicken Marsala Ravioli z sosem pieczarkowym Marsala Cream, oraz SOS Marsala dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 1 łyżka masła na średniej patelni na dużym ogniu; dodać grzyby, i smażyć 10 minut lub aż grzyby są rumiane i płyn odparowuje.
Dodaj 1 łyżka masła, czosnek, i szalotki na patelni; smażyć 5 protokół. Wymieszać w Marsala i rosół z kurczaka, mieszając, aby poluzować rumiane kawałki z dna patelni. Doprowadzić do wrzenia i gotować 20 minut lub do zmniejszenia o dwie trzecie.
Wyjąć z ognia i wymieszać pozostałą 1 łyżkę masła.
* 1 (8-uncja) opakowanie pokrojone pieczarki mogą być zastąpione.