Sos Pomidorowy
Sos pomidorowy może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś kapiele z bekonu, ciężką śmietanę, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 107 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Nasi Daging Kedah & Air Asam Tomato (Kedah Beef Rice with Tomato Sour Gravy), Sos Pomidorowy, oraz Sos Pomidorowy.
Instrukcje
Rozgrzać boczek w średnim rondlu na średnim ogniu do połysku.
Dodać mąkę i koncentrat pomidorowy i gotować, stale ubijając, aż mieszanina lekko ciemnieje, około 1 minuty.
Powoli ubijamy pokrojone w kostkę pomidory, mleko i śmietanę. Zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu i gotować, aż zgęstnieje, o 5 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; doprawić solą i pieprzem do smaku.