SOS pomidorowo-bazyliowy do makaronu
SOS pomidorowo-bazyliowy z makaronem może być tylko sosem, którego szukasz. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 183 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 26 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka płatków pieprzu, cebula, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest niesamowite. Spróbuj Makaron w garnku z sosem pomidorowo-bazyliowym, Domowy Sos Pomidorowo-Bazyliowy Makaron, oraz Makaron ze świeżym sosem pomidorowo-bazyliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę na patelni na średnim ogniu; gotować cebulę i czosnek w gorącym oleju do miękkości, o 5 protokół. Wymieszać pomidory, płatki czerwonej papryki, ocet, i cukier do mieszanki cebuli i czosnku; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż smaki mieszają się do własnych upodobań, 45 do 60 protokół. Bazylia wymieszać z sosem, doprawić solą i pieprzem.