SOS pomarańczowo-ananasowy do szynki
Need a bezglutenowe, całe 30, i sos wegański? Pomarańczowo-ananasowy SOS Dijon do szynki może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 3 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Mieszanka ananasa, szarej musztardy Poupon dijon, pomarańczowej marmolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Szynka glazurowana z sosem ananasowym Dijon, Suwaki z szynką hawajską i ananasem + wideo, oraz Zdrowy kurczak Stir Fry z sosem migdałowym Dijon Orange i kluskami z cukinii.
Instrukcje
Odcedzić ananasa, rezerwując płyn.
Wymieszać reserved płyn ananasowy, marmoladę i musztardę, aż do dobrze wymieszanego. Rezerwa 3/4 szklanki mieszanki musztardy szczotkować na szynkę w ciągu ostatnich 30 minut czasu pieczenia.
Wlać pozostałe 3/4 mieszanki musztardy szklanki do małego rondla; gotować na średnim ogniu, aż do ogrzania przez, mieszając od czasu do czasu.
Podawać na plastrach szynki. Użyj plasterki ananasa do dekoracji szynki przed pieczeniem lub podawać plasterki ananasa z plasterkami pieczonej szynki.