SOS Piernikowy
SOS piernikowy to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, cielęcinę i wołowinę, piernikowe kliny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Piernik z sosem cytrynowym, Piernik Z Sosem Rodzynkowym, oraz Piernik z sosem cytrynowym.
Instrukcje
W 3-do 4-quart patelni, połączyć Merlot lub inne wytrawne czerwone wino, Tawny Port i sok pomarańczowy. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i mieszać od czasu do czasu, aż zmniejszy się do 1 1/4 filiżanki, 12 do 15 protokół. Tymczasem, w małej misce, połączyć 1/4 szklanki gorącej wody i demi-glace (patrz UWAGI).
Pokruszyć tyle klinów do pierników lub pierników, aby zrobić 2/3 szklanki.
Dodać piernik i mieszaninę demi - glace do mieszaniny wina; odstawić, aż piernik zmięknie, 3 do 5 protokół.
Dodać śmietanę do ubijania i wirować, aż będzie gładka. Wróć do pan.
Mieszaj na małym ogniu, aż będzie gorąco.
Ubij na maśle do wymieszania i uzyskania gładkiej konsystencji.