SOS Piernikowy
SOS piernikowy to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Jest idealny do Boże Narodzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka śmietany do ubijania, sól, merlot i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Piernik z sosem cytrynowym, Piernik z sosem cytrynowym, oraz Piernik z sosem cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 3-do 4-quart patelni, połączyć Merlot lub inne wytrawne czerwone wino, Tawny Port i sok pomarańczowy. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i mieszać od czasu do czasu, aż zmniejszy się do 1 1/4 filiżanki, 12 do 15 protokół. Tymczasem, w małej misce, połączyć 1/4 szklanki gorącej wody i demi-glace (patrz UWAGI).
Pokruszyć tyle klinów do pierników lub pierników, aby zrobić 2/3 szklanki.
Dodać piernik i mieszaninę demi - glace do mieszaniny wina; odstawić, aż piernik zmięknie, 3 do 5 protokół.
Dodać śmietanę do ubijania i wirować, aż będzie gładka. Wróć do pan.
Mieszaj na małym ogniu, aż będzie gorąco.
Ubij na maśle do wymieszania i uzyskania gładkiej konsystencji.