SOS Piernikowy

SOS Piernikowy
SOS piernikowy to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Jest idealny do Boże Narodzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka śmietany do ubijania, sól, merlot i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Piernik z sosem cytrynowym, Piernik z sosem cytrynowym, oraz Piernik z sosem cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 3-do 4-quart patelni, połączyć Merlot lub inne wytrawne czerwone wino, Tawny Port i sok pomarańczowy. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i mieszać od czasu do czasu, aż zmniejszy się do 1 1/4 filiżanki, 12 do 15 protokół. Tymczasem, w małej misce, połączyć 1/4 szklanki gorącej wody i demi-glace (patrz UWAGI).
Składniki, których będziesz potrzebować
MerlotMerlot
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Tawny PortTawny Port
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PatelniaPatelnia
2
Pokruszyć tyle klinów do pierników lub pierników, aby zrobić 2/3 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
3
Dodać piernik i mieszaninę demi - glace do mieszaniny wina; odstawić, aż piernik zmięknie, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
4
Wlać do blendera.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać śmietanę do ubijania i wirować, aż będzie gładka. Wróć do pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Mieszaj na małym ogniu, aż będzie gorąco.
7
Ubij na maśle do wymieszania i uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn