SOS Pieczarkowo-Czerwone Wino
Sos z pieczarkami-czerwone wino może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wino, rozmaryn, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cielęcina z sosem Pieczarkowo-winnym, Sos Pieczarkowy Porto-Wine, oraz Stek z sosem grzybowym z czerwonego wina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni lub rondlu na średnim ogniu.
Dodać plastry grzybów i gotować, aż uwolnią swoje soki i zmiękczyć, 5 do 7 protokół.
Dodać sól i pieprz. Nadal gotować, aż soki odparują.
Dodaj wino i rozmaryn. Przynieś na wolnym ogniu. Gotować przez 3 minuty.
Polać sosem lub łyżką gotowanego mięsa.Nadaje się do: kurczaka lub wołowiny