Sos Marinara z Linguine
Need a SOS wegański? Sos Marinara z Linguine może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 526 kalorii, 18g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, czosnek, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kalmary W Sosie Marinara Nad Linguine, Krewetki Marinaran nad Linguine, oraz Kalmary smażone na patelni z pikantną marynatą nad Linguine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, aż złoty, ale nie rumiane, o 1 minutę.
Dodaj pomidory i ich soki, czerwony pieprz, oregano, sól, i cukier. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu (miażdżąc pomidory tylną drewnianą łyżką, jeśli używasz całych pomidorów), aż sos lekko zgęstnieje, około 20 minut.
Zdjąć z ognia. Linguine ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić i podzielić na poszczególne płyty. Łyżka sosu na wierzchu.