Sos Marinara
Sos Marinara jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 29 kalorii. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, pasty pomidorowej, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 godzin. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Dobrze sprawdza się jako sos. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Spróbuj Sos Marinara, Sos Marinara, oraz Sos Marinara dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 3-quart, wymieszać wszystkie składniki, aż dobrze wymieszane.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i dusić 30 minut do mieszania smaków. Natychmiast użyć sosu lub przykryć i przechowywać w lodówce do 2 tygodni lub zamrozić do 1 roku.