SOS Mango-Masala
SOS Mango-Masala to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Ten sos ma 57 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, curry, sok z limonki i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest dobre. Spróbuj Szaszłyki Z Muszelkami Mango Masala, Nadziewane Mango kremowe ptysie z sosem Mango-Mojito, oraz Chicharrón de Pescado con Ají de Mango (placki rybne z sosem Mango) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Skórki i pit 1 jędrne-dojrzałe mango (około 3/4 lb.).
Pokroić mango na kawałki. W blenderze połączyć mango, 1 łyżka posiekanego świeżego jalapeo chili, 1 1/2 łyżeczki garam masala lub curry w proszku, i 2 łyżki soku z limonki; wirować do pured.
Dodać sól do smaku. Jeśli sos do 1 dnia do przodu, przykryć i schłodzić.