Sos Malinowy

Sos Malinowy
Sos malinowy to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Ten przepis służy 5. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, konfitury z malin, maliny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sałata z sosem malinowym, SOS Malinowo-Kremowy, oraz SOS Malinowo-Orzechowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj maliny, ocet, konfitury i musztardę w blenderze i zmiksuj na gładką masę, około 30 sekund. Po włączeniu blendera stopniowo dodawać oba oleje, aż będą gęste i kremowe, około 1 minuty. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MalinyMaliny
PrzetworyPrzetwory
MusztardaMusztarda
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Magazyn