SOS Kiełbasowy Bezglutenowy
SOS bezglutenowy kiełbasa może być tylko sos szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 16 i kosztuje 64 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Jeśli masz kiełbasę wieprzową luzem, mąkę do pieczenia wszystkich celów, Miele pieprz i kilka innych składników pod ręką, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 138 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Bezglutenowy Sos Z Kiełbasą Z Indyka, bezglutenowa szałwia, gruyere + kiełbasa maślanka herbatniki + SOS, oraz Herbatniki i sos: bezmleczne, bezglutenowe i podstępne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać kiełbasę na gorącej patelni, aż rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Masło wymieszać z gotowaną kiełbasą, aż się rozpuści; ubić w mące. Gotować, ubijając stale, aż mieszanina będzie kolor masła orzechowego, 5 do 10 minut. Doprawić 1 łyżeczką soli i 30 mieleniami czarnego pieprzu.
Zwiększyć ciepło do średniego i wlać 3 szklanki mleka. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, stale mieszając. Wymieszać w pozostałych 3 szklanki mleka, 1/4 szklanki w czasie, pozwalając mieszaninie powrócić do gotowania na wolnym ogniu po każdym dodaniu, 10 do 15 minut. Kontynuuj gotowanie i mieszanie, aż do osiągnięcia pożądanej grubości, 5 do 10 minut. Doprawić 30 grillami czarnego pieprzu i soli do smaku.