SOS Kiełbasowy
SOS kiełbasa może być tylko sos szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 412 kalorii, 15g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz płatki pieprz, mąka, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Southern Biscuits and Sawmill Gravy (SOS Kiełbasowy), SOS kiełbasowy do herbatników i sosów, oraz SOS kiełbasowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować kiełbasę w średnim patelni overmedium ciepła, rozbijając się na małe kawałkiz tyłu łyżki, aż rumiane andcooked przez, o 5 protokół; ustawić asideon papierowy ręcznik wyłożone płyty do drenażu.
Roztopić masło w dużym rondlu overmedium ciepła.
Dodać mąkę; mieszać aż do paleyellow, o 2 protokół. Stopniowo trzepać mlekiem. Doprowadzić do wrzenia, stale ubijając.Zmniejsz ciepło do średniego; Kontynuuj whiskuntil grube, około 10 minut. Wymieszać kiełbasę i płatki czerwonej papryki.Doprawić do smaku solą i pepper.DO naprzód: można dokonać 1 dzień naprzód.
Letcool całkowicie, cover, i chill. Przed podaniem rewarm.