Karczoch-parmezan sos na zakwasie może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz masło, marynowane serca karczochów, liście rozmarynu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Farsz Z Karczocha Parmezan Na Zakwasie, Farsz Z Karczocha Parmezan Na Zakwasie, oraz Farsz Z Karczocha Parmezan Na Zakwasie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozłóż kostki chleba w jednej warstwie w 2 patelniach, każda 10 na 15 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2
Piec w piekarniku 350, aż tosty złoty kolor, o 25 protokół. Od czasu do czasu obróć kostki szeroką łopatką. Po 15 minutach Zmień pozycje obrotu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki, Obrane
3
Przyciąć i odrzucić przebarwione końce łodygi grzybów. Pokroić grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
W 10-do 12-calowej patelni na dużym ogniu, połączyć masło, grzyby, cebula, seler i czosnek. Mieszać często, aż warzywa są lekko rumiane, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)