SOS Karczochowo-Parmezanowy Na Zakwasie
Karczoch-parmezan sos na zakwasie może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz masło, marynowane serca karczochów, liście rozmarynu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Farsz Z Karczocha Parmezan Na Zakwasie, Farsz Z Karczocha Parmezan Na Zakwasie, oraz Farsz Z Karczocha Parmezan Na Zakwasie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż kostki chleba w jednej warstwie w 2 patelniach, każda 10 na 15 cali.
Piec w piekarniku 350, aż tosty złoty kolor, o 25 protokół. Od czasu do czasu obróć kostki szeroką łopatką. Po 15 minutach Zmień pozycje obrotu.
Przyciąć i odrzucić przebarwione końce łodygi grzybów. Pokroić grzyby.
W 10-do 12-calowej patelni na dużym ogniu, połączyć masło, grzyby, cebula, seler i czosnek. Mieszać często, aż warzywa są lekko rumiane, o 15 protokół.
Dodaj trochę bulionu do patelni i wymieszać zeskrobać rumiane kawałki darmo.
Wlać 2 szklanki bulionu do miski i dodać chleb tostowy, karczochy serca, ser, przyprawa do drobiu, i rozmaryn; dobrze wymieszać.
Dodać sól i pieprz do smaku. Zrobić studnię w dressingu, dodać jajko, ubić widelcem do wymieszania, następnie wymieszać jajko z dressingiem.
Łyżka do płytkiej 3-quart (9-na 13-in.) zapiekanka. W przypadku wilgotnego opatrunku przykryć folią; w przypadku chrupiącego opatrunku nie zakrywać.
Piec w piekarniku 325 do 350, aż gorące (co najmniej 150 w środku) lub lekko rumiane, o 50 minut (1 godzina, jeśli schłodzone).