SOS kaparowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru sosu. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka masła, kapary, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Halibut z sosem kaparowym, Pieczony Okoń Morski Z Sosem Kaparowym, oraz Grillowany Stek Z Sosem Kaparowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
1/4 szklanki masła rozpuścić w ciężkim rondlu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj mąkę, sól i pieprz, mieszając, aż będzie gładka. Gotować 1 minutę, stale mieszając. Stopniowo dodawać wodę; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje i bąbelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Mąka Uniwersalna
Woda
Sól
3
Stopniowo mieszaj sok z cytryny i pozostałe masło, ubijając stale, aż masło zostanie dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Masło
4
Dodaj kapary, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary
5
Podawać sosem ciepłym na pieczonym lub pieczonym pompano.