Sos Jagodowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu jagodowego. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Ten przepis służy 8. 1853 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz wyciąg z migdałów, sok pomarańczowy, cukier i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki jagodowe z lukrem cytrynowym i sosem jagodowym, Naleśniki Z Kwaśną Śmietaną Jagodową Z Sosem Jagodowym, oraz Naleśniki jagodowo-migdałowe z sosem jagodowo-cynamonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu na średnim ogniu połącz jagody, 1/4 szklanki wody, sok pomarańczowy i cukier. Delikatnie wymieszać i doprowadzić do wrzenia.
W filiżance lub małej misce, wymieszać skrobię kukurydzianą i 1/4 szklanki zimnej wody. Delikatnie wymieszaj mieszankę skrobi kukurydzianej z jagodami, aby nie rozgnieść jagód. Dusić delikatnie, aż wystarczająco grube, aby pokryć tył metalowej łyżki, 3 do 4 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać z ekstraktem migdałowym i cynamonem. Cienki sos z wodą, jeśli jest zbyt gęsty dla Twoich upodobań.