Sos do makaronu ze szpinakiem karczochów jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 8 porcjami. Ten sos ma 304 kalorie, 9g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sos alfredo, karczochy serca, parmezan, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj Makaron z sosem Karczochowym i szpinakiem, Makaron Z Sosem Karczochowym, Szpinakiem I Pomidorami, oraz Makaron Z Karczochami Szpinakowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Puree szpinak w robocie kuchennym, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
W garnku ubić szpinak, sos Alfredo, karczochy, ser mozzarella, parmezan, ser śmietankowy, czosnek i pomidor.
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sos Alfredo
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Słonina Wieprzowa
3
Wlać wodę do słoika z sosem Alfredo i przykryć pokrywką. Wstrząśnij wodą w słoiku, aby uwolnić ostatnie resztki sosu Alfredo i wymieszaj do garnka z mieszanką sosu Alfredo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Alfredo
Gruby Czerwony Cukier
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
4
Gotować sos Alfredo mieszaninę na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż sery się stopią i sos jest bulgotanie, 10 do 15 protokół.