Sos Do Makaronu Z Pieczoną Czerwoną Papryką

Sos Do Makaronu Z Pieczoną Czerwoną Papryką
Pieczony sos do makaronu z czerwoną papryką może być tylko sosem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 25 kalorii. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 55. 254 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Mieszanka soli, trochę szałwii, szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pastan w sosie z pieczonej czerwonej papryki / makaron z pieczonej czerwonej papryki / Easy Pasta s Dla Dzieci, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 Jeśli używasz słoiczki papryki, odcedzić marynatę i moczyć je w dużej misce z zimną wodą. Jeśli pominiesz ten krok, sos stanie się zbyt kwaśny. Moczyć przez 10-15 minut przed kontynuowaniem.2
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozgrzać oliwę w garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodać posiekaną cebulę i podsmażyć, mieszając od czasu do czasu, aż zwiędnie i półprzezroczyste, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Posypać trochę soli na cebuli, jak gotować.3
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)(duża Tuba)
5
Dodać czosnek i szałwia, dobrze wymieszać, i smażyć kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
6
Wymieszać w anchois, rozbijając je, i gotować jeszcze 1 minutę. Wymieszaj pastę pomidorową i gotuj przez 2-3 minuty, często mieszając, aż pasta zacznie się czerwienić.4
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
SardeleSardele
7
Dodać czerwone Wino i dobrze wymieszać. Włącz ciepło do wysokiej i niech to zagotować o połowę. Wymieszać z pieczoną czerwoną papryką i odwrócić ogień z powrotem do średniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
8
Niech to gotować na wolnym ogniu przez 10-20 minut jest dość wyrozumiały w tym momencie. Po prostu chcesz, aby papryka była gotowana i miękka.5 czysty sos w blenderze. Być może trzeba to zrobić partiami, ponieważ nie chcesz napełnić blendera więcej niż 2/3 na raz. Czysty SOS, zaczynając od maszyny na niskim przez 1-2 minuty, aby rozbić duże kawałki. Wyłączyć blender i zeskrobać boki w dół. Włącz go ponownie i zaczynając od ustawienia niskiego, ustaw go na najwyższe ustawienie. Czysty przez co najmniej minutę, aż będzie gładki.6 odstawić sos na patelnię i podgrzać do średnio-niskich temperatur. Smak soli i dodać trochę w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Dodaj cayenne lub gorącej papryki, wraz z wędzoną papryką, jeśli masz jakieś. Jeśli chcesz, pomaga łyżeczka cukru, jeśli papryka nie jest już wystarczająco słodka. Utrzymuj SOS ciepły podczas przygotowywania makaronu.7 przygotuj makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu, w zależności od rodzaju makaronu, którego używasz.8 aby służyć, odcedzić ugotowany makaron i umieścić go w dużej misce. Chochla trochę sosu na makaron i wymieszać z szczypcami do połączenia. Chcesz pokryć wszystkie makaron równomiernie. Podzielić na porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Udekoruj startym serem i mieloną świeżą szałwią.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Szałwiaświeża Szałwia
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
11
Podawać z czerwonym winem o średniej zawartości lub wytrawną różą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje55
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn