Sos czekoladowo-malinowy

Sos czekoladowo-malinowy
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych i laktoovo-wegetariańskich do swojego repertuaru, sos czekoladowo-malinowy może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Ten sos ma 359 kalorii , 22 g białka i 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 26 osób. Za 2,11 USD za porcję przepis ten pokrywa 33% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 25 minut . Mieszanka cukru, gęstej śmietany kremówki, malin i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 70% , to danie jest dobre. Wypróbuj Babeczki z malinami z lukrem malinowym , Pączki z maślanki w proszku z sosem malinowym i czekoladowym oraz Pieczony sernik z marakują z sosem waniliowo-malinowym, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Zmiksuj maliny w malakserze lub blenderze. Przetrzyj przez drobne sito; odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2
W rondlu wymieszaj kakao i śmietankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
3
Dodaj cukier, syrop kukurydziany, masło i maliny; dobrze wymieszaj. Doprowadź do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając. Gotuj przez 8 minut bez mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
4
Zdjąć z ognia. Ostudzić co najmniej 15 minut przed podaniem.
5
Nakładaj na lody, ciasto funtowe lub brownie. Resztki przechowuj w lodówce w zamkniętym pojemniku do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje26
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawSos
Magazyn