Sos Cytrynowy I

Sos Cytrynowy I
Sos cytrynowy może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole sos przepis. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 88 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cukru, skrobia kukurydziana, sok z cytryny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 36 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Szparagi i cytryna i bazylia ricotta Nadziewane Roladki łososia z sosem cytrynowym, Meyer lemon pieczona marchewka z sosem cytrynowo-czosnkowym, oraz Ciasto cytrynowo-kukurydziane z polewą cytrynową i sosem Borówkowo-kruszonym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą, sól i gałkę muszkatołową. Stopniowo mieszać we wrzącej wodzie, a następnie gotować na małym ogniu, aż zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem, skórką z cytryny i sokiem z cytryny i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
MasłoMasło

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn