Sos cytrynowy do pasztetów z łososia

Sos cytrynowy do pasztetów z łososia
Sos cytrynowy do pasztecików z łososia może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru sosu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jeśli masz pod ręką sól, sok z cytryny, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Paszteciki Z Łososia W Sosie Pieczarkowym, Hamburgery/paszteciki z łososia w sosie ziołowym, oraz Paszteciki Z Łososia / Tuńczyka W Sosie Koperkowym.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu. Wymieszaj mąkę, aby uzyskać gładką pastę. Stopniowo mieszać w mleku; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia i wymieszać sok z cytryny, sól i pieprz cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn