SOS Cytrynowo-Waniliowy

SOS Cytrynowo-Waniliowy
SOS cytrynowo-waniliowy może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 97 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz masło, fasolę waniliową, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Sernik waniliowy z sosem jagodowo-cytrynowym, Cytrynowy Mascarpone Nadziewany Waniliowy Tost Francuski Z Sosem Malinowym, oraz Tajny składnik (wanilia): migdałowa Tilapia z sosem waniliowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu na średnim ogniu gotować fasolę waniliową, wodę, cukier, skrobię kukurydzianą i sól, mieszając do uzyskania gładkości i zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszać z masłem i pozostałymi składnikami i gotować do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Usuń fasolę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn