SOS Cumberland to bezglutenowe i wegetariańskie SOS. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.08 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz cebulę, skórkę z cytryny, wino porto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Spróbuj SOS Cumberland, Medaliony wieprzowe z sosem Cumberland, oraz Kotlety wieprzowe z sosem Cumberland dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło w rondlu na średnim ogniu; dodać cebulę, i smażyć do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać galaretkę i kolejne 5 składników; gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż galaretka się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka
3
Dodaj wino; dusić, odkryte, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
4
Podawać na ciepło. Przykryć i przechowywać w lodówce do 5 dni.