SOS Butterscotch-Bourbon

SOS Butterscotch-Bourbon
SOS Butterscotch-Bourbon może być tylko sos, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz bourbon, mocno brązowy cukier, śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Lody waniliowe z sosem Bourbon Butterscotch, Grillowane jagody i ciasto z sosem Bourbon-Butterscotch, oraz Batony Bourbon Butterscotch dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brązowy cukier i masło gotować w dużym ciężkim rondlu na średnim ogniu, stale mieszając, 3 do 4 minut lub aż masło topi się i mieszanina jest gładka. Stopniowo mieszaj w śmietanie do ubijania. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, stale mieszając; gotować, stale mieszając, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i wymieszać z bourbonem. Fajne 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn