SOS Budyniowy

SOS Budyniowy
SOS Custard może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 338 kalorii, 6G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz żółtka jaj, mleko, śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 22%. Podobne przepisy to SOS Budyniowy, SOS Budyniowy, oraz Jagody z sosem budyniowym.

Instrukcje

1
Połącz żółtka i cukier w górnej części podwójnego kotła, dobrze ubijając. Stopniowo dodawać sparzone mleko, stale mieszając. Gotować na wrzącej wodzie, stale mieszając metalową łyżką, 20 minut lub aż mieszanina pokryje łyżkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
WodaWoda
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
2
Zdjąć z ognia; schłodzić do temperatury pokojowej. Spokojnie.
3
Ubij śmietanę do uzyskania miękkich szczytów. Złóż do schłodzonej mieszanki kremu; złóż wanilii. Przykryć i przechowywać w lodówce 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
BudyńBudyń
WaniliaWanilia

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawSos
Magazyn