SOS Brioche Z Kiełbasą
Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 148 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz zapas, żeberka selera, sól koszerną i mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pancetta Brioche Dressing, Brioche-farsz gruszkowy z włoską kiełbasą i migdałami, oraz Szpinak, koper włoski i farsz Kiełbasowy z opiekaną Briochą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rozłóż brioche na blasze do pieczenia i umieścić go w piekarniku, aż lekko tosty, o 10 protokół. Odstawić do dużej miski.
Na dużej patelni na średnim ogniu dodaj kiełbasę i rozbij ją na kawałki łyżką. Gotować, aż rumiane, a następnie przenieść go do miski z brioche.
Dodać seler do kapieli kiełbasy i gotować, aż zmięknie, o 4 do 5 protokół.
Włóż kiełbasę do miski brioche. Wymieszać w bulionie i szałwii i wymieszać, aż brioche wchłonie większość płynu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przenieść opatrunek do 13 przez 9-calowe naczynie do pieczenia i gotować, odkryte przez 20 protokół. Przykryć folią i piec do złotego koloru na wierzchu, innym 20 do 25 protokół.