SOS Beurre Blanc
SOS Beurre Blanc to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie SOS. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 89g tłuszczu, oraz w sumie 854 kalorie. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.66 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, zarezerwowaną dynię, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pomarańczowy sos Beurre Blanc do owoców morza, Pieczony Dorsz Niebieski Z Sosem Beurre Blanc, oraz Pan Pieczony łosoś z kapustą zasmażaną Pancetta i sosem Beurre Blanc tymianek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić pierwsze 3 składniki do wrzenia w dużym rondlu; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę.
Usunąć i wyrzucić liść laurowy. Wymieszać z puree z dyni.
Mieszankę białego wina przetworzyć w blenderze, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Powrót mieszaninę do rondla,i ubić w śmietanie ubijania. Gotować sos na średnim ogniu, ubijając od czasu do czasu, 5 minut.
Ubij masło i pozostałe składniki.