Sos Barbecue Klon-Chipotle
Przepis Klon-Chipotle sos Barbecue jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Ten przepis służy 8. Sprawdza się jako niedrogi sos do Dzień Ojca. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać ocet ryżowy, sos worcestershire, mielone ziele angielskie i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sos Barbecue Maple Chipotle, Sos Barbecue Klon-Chipotle, oraz Sos Barbecue Maple Chipotle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń białą papierową skórę z główki czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków). Owinąć głowę w folię.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę; ostudzić 10 minut. Oddzielne goździki; wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku. Odrzuć Skórki.
Czosnek i pozostałe składniki połączyć w średnim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do duszenia. Gotować 20 minut, często mieszając. Przecedzić mieszaninę przez sito nad miską i wyrzucić ciała stałe.