Sos Barbecue Dr. Pepper

Sos Barbecue Dr. Pepper
Przepis Dr. Pepper sos Barbecue może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo przystępny sos do Dzień Ojca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, cebula, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sos Barbecue Dr. Pepper, Sos Barbecue Dr. Pepper, oraz Sos Barbecue Z Galaretką Pieprzową.

Instrukcje

1
W ciężkim rondlu rozpuść masło. Podsmażyć cebulę i czosnek na maśle, aż przezroczyste, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj wszystkie pozostałe składniki i gotuj na wolnym ogniu przez około 15 minut, aż smaki się zmieszają. Kontynuuj gotowanie, aż sos zacznie gęstnieć, 20 do 30 minut. Smak i dostosować przyprawy z solą i pieprzem w razie potrzeby. Pamiętaj, że żeberka będą miały dużo przypraw, więc nie przesadzaj z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
SOSSOS
żeberkażeberka
3
Niech sos ostygnie przez około 10 minut lub aż będzie ciepły, ale już nie "wrzący" gorący. Puree z zanurzeniem lub tradycyjnym blenderem - to sprawi, że sos będzie grubszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Ochłoń. Sos będzie przechowywać, szczelnie przykryty, w lodówce do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
5
Posmaruj go na żywności 5 do 15 minut przed zakończeniem czasu gotowania. W razie potrzeby podawać dodatkowo z boku.
6
Przedruk za zgodą Elizabeth Karmel, (C) 2009 John Wiley & Sons, Inc.

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Zinfandel i wino różowe są doskonałym wyborem do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Deloach Forgotten Vines Zinfandel z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 8 dolarów za butelkę.
Deloach Forgotten Vines Zinfandel
Deloach Forgotten Vines Zinfandel
Ten pyszny Zinfandel ma jasność czarnej wiśni i młodych jeżyn zmieszanych z ciemną czekoladą i Laurem. Jest jakość brambly, która dodaje głębi. Taniny są gładkie na wykończeniu, ale jasna kwasowość przenosi ją przez całą drogę. Idealne uzupełnienie jedzenia lub cieszyć się w ciepły letni dzień.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn