Sos balsamiczny, rodzynkowy i orzechowy

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sosu balsamicznego, Rodzynkowego i orzechowego. Ten przepis służy 4 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 22g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz orzeszki piniowe, masło, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Kurczak w sosie Balsamiczno-Rodzynkowym, oraz Ravioli buraczane z sosem "kozi ser" z orzechów piniowych, sosem Rozmarynowo-śmietankowym, dojrzewającym octem balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Po przeniesieniu pieczonego kurczaka na deskę do krojenia, umieść patelnię zawierającą kapiele na średnim ogniu.
Dodać ocet i bulion i gotować, mieszając i zeskrobując dno patelni, przez 2 minuty.
Zdjąć z ognia. W razie potrzeby odcedzić SOS. Wymieszać z orzeszkami piniowymi, rodzynkami, solą i pieprzem.
Dodaj masło i przechylić patelnię, aby zawirować, aż się roztopi. Łyżka sosu na rzeźbione kurczaka.