Sos żurawinowy Mary Schmidt
Sos żurawinowy Mary Schmidt może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 4 i kosztuje 3,61 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 480 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. Jeśli masz orzechy włoskie, sok żurawinowo-malinowy, syrop klonowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sos Koktajlowy Bloody Mary, Sos Koktajlowy Bloody Mary, oraz Sos Koktajlowy Bloody Mary.
Instrukcje
Do rondla wlać sok żurawinowo-malinowy.
Dodaj żurawinę, syrop klonowy i skórkę pomarańczową. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować, aż żurawina pop, o 10 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać posiekane orzechy włoskie.
Ostudzić przez 30 minut, a następnie zeskrobać do miski. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc przed podaniem.