Sorgo Vinaigrette

Sorgo Vinaigrette
Jeśli 1,04 zł za porcję spada w budżecie, Sorghum Vinaigrette może być wybitny wegańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Jeśli masz ocet jabłkowy, syrop sorgo, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Cydr-Sorghum Vinaigrette, Świeża sałatka z gruszek i zielonej fasoli z sorgo Vinaigrette, oraz Pianki Sorgo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij razem pierwsze 7 składników do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodać olej w powolnym, stałym strumieniu, ubijając do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Przyniesiony do stołu przez Szefa Kuchni Ouita Michel z Holly Hill Inn i Woodford Reserve Distillery (słodka, słodka książka kucharska Rona Roberts).
Składniki, których będziesz potrzebować
SorgoSorgo

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Magazyn