Sorbetto Cytrynowo-Imbirowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Sorbetto cytrynowo-imbirowego. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Ten przepis służy 8. Mieszanka wody, cukru, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Clementine Sorbetto, Sorbetto Czekoladowe, oraz Sorbetto Z Czereśni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć wodę z cukrem w dużym rondlu i doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Zdjąć z ognia i wymieszać z miodem. Całkowicie fajne.
Zetrzyj imbir; umieść imbir na kilku warstwach wilgotnej gaznicy. Zebrać krawędzie gazę razem; wycisnąć worek gazę na małej misce, aby zmierzyć 1 łyżka soku imbirowego.
Połącz mieszaninę cukru, sok z imbiru i sok z cytryny w dużej misce.
Wlać mieszaninę do zamrażarki w zamrażarce do lodów i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Łyżka sorbetto do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić 1 godzinę lub do firmy.
W razie potrzeby udekoruj plasterkami cytryny.