Sorbet z wody różanej z posiekanymi pistacjami

Sorbet z wody różanej z posiekanymi pistacjami
Sorbet z wody różanej z posiekanymi pistacjami może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 504 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z limonki, pistacje, łagodny miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Prażony rabarbar z wodą różaną i sorbetem Truskawkowym, Woda Różana Soda, oraz Baklava z wodą różaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś pierwsze 3 składniki i 6 szklanek wody do wrzenia w dużym, ciężkim, nieprzywierającym rondlu na dużym ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, odkryte, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć patelnię z ognia, dodać mieszaninę żelatyny i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wymieszaj w wodzie różanej i skórce z limonki; w razie potrzeby dodaj wystarczającą ilość barwnika spożywczego, aby uzyskać ciemny, ciepły, różowy odcień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Woda RóżanaWoda Różana
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
4
Przenieść mieszaninę sorbetu do 2 (1-quart) słoików konserwujących, przykręcić szczelnie pokrywki i schłodzić do temperatury pokojowej. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do sorbetu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SorbetSorbet
5
Przenieść mieszaninę sorbetu do pojemnika zamrażarki maszyny do lodów i zamrozić zgodnie ze wskazówkami producenta. Przechowywać w zamrażarce, aż będzie gotowy do użycia, pozwalając sorbet zmiękczyć 15 do 20 minut w temperaturze pokojowej przed podaniem, lub podzielić między poszczególne dania, top z pistacjami, i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
SorbetSorbet
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn