Sorbet Z Mango-Agawy
Sorbet z mango i agawy może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje $1.94 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz nektar z agawy, sok pomarańczowy, tequilę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sorbet ananasowo-Agawowy z prażonym kokosem, Granola Z Mango I Agawy Z Jogurtem Greckim, oraz Domowa Granola z Mango i agawy z jogurtem greckim.
Instrukcje
Połączyć kostki mango, sok pomarańczowy, sok z limonki, i tequila w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Wlać mieszaninę do miski i wymieszać z nektarem z agawy i 1/3 szklanki wody. Przykryć i schłodzić przez 2 godziny.
Wlać mieszaninę do zamrażarki w zamrażarce do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Łyżka sorbetu do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić 8 godzin lub do momentu, gdy będzie twardy.